.
.
.
.
.
LIVE met Kaylee & Hélène (lang bericht)
.
.
Onze maandelijkse tutorial gaat veranderen! Iedere maand ontvangen we leuke, enthousiaste en lieve reactie op deze tutorial die we speciaal voor onze bestellende klanten opnemen.
Maar…. (… er is altijd een maar) voor ons is deze video iets minder leuk.
.
.
Video’s opnemen doen wij allebei met ontzettend veel plezier, maar we zijn inmiddels zo gewend aan de LIVE video’s en de interactie die er is, dat we dit enorm missen tijdens het opnemen van de Maandelijkse Tutorial. Tijd om dit te veranderen!
.
.
Onze Maandelijkse Tutorial wordt “Live met Kaylee & Hélène”.
Iedere 1ste donderdag van de maand om 14.00 uur zijn we “LIVE met Kaylee & Hélène”. Heb je in augustus een Stampin’Up! bestelling van minimaal € 50,- (excl. verzendkosten) geplaatst, dan ontvang je de 1ste donderdag van september een mail met hierin een prive link naar de LIVE.
.
.
Tijdens deze LIVE maken we verschillende kaarten/ projecten (net als tijdens de Maandelijkse Tutorial), maar is er ook ruimte voor vragen, delen we tips en tricks én zullen we iedere maand tijdens de LIVE een GiveAway doen!
Kun je er niet LIVE bijzijn? Geen probleem. Je kunt met de link uit de email ook de replay kijken (dit blijft een prive video).
.
.
Welke bestellingen komen in aanmerking:
– Bestellingen geplaatst in mijn webshop
– Bestellingen geplaatst via de mail (Direct & verzamelbestellingen)
.
.
Wat veranderd er?
– Iedere maand tijdens de LIVE is er een GiveAway!
– Onze wekelijkse LIVE op donderdag zal op de 1ste donderdag van de maand komen te vervallen.
.
Verder veranderd er niets. Het bestelbedrag om in aanmerking te komen blijft gelijk.
.
.
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons!
.
.
Kaylee & Hélène
.
.
Ps: ben je een 1ste lijns teamgenoot van Kaylee of van mij, dan veranderd er niets. Je ontvangt een dag ná de LIVE de link naar de video.
.
.
.