cardstock

 

Hoi hoi,

Al zolang ik demo ben (ruim 5 jaar dus 😉 ) verkoop ik het A4 cardstock van Stampin’Up! ook in losse vellen. Nu Kaylee begonnen is met de design papier pakketjes hebben we al verschillende vragen gekregen of dit gecombineerd kan worden. Natuurlijk kan dit! Tijd dus voor een blogbericht met uitleg 🙂

Vind je een heel pak Stampin’Up! A4 cardstock te veel om te bestellen? Heb je liever de vellen los en dan in verschillende kleurtjes (2 van die, 3 van die enzovoorts), dat kan!

Je kunt dit doorgeven via de mail en het cardstock wordt in een brievenbusdoosje naar je opgestuurd. Je vind onder het plaatje van Kaylee de prijzen per soort cardstock en de verzendkosten.

 

cardstock

 

Wil je bij Kaylee wat [design papier pakketjes] bestellen, maar hier graag bijpassende A4 cardstock bij, dat kan! Stuur één van ons een mailtje met wat je graag wilt bestellen en wij verzorgen samen je bestelling. Verzending gaat via een brievenbusdoosje en door het te combineren scheelt het je toch 1x verzendkosten 🙂

Voor het overzicht van de design papier pakketjes en de prijzen, kun je doorklikken naar Kaylee’s [blog].

 

Prijzen cardstock*:

– Gekleurd A4 cardstock, per vel
€ 0,45
– Whisper white A4 cardstock, per vel
€ 0,30
– Very vanilla A4 cardstock, per vel
€ 0,30
– Shimmery white A4 cardstock, per vel
€ 1,10
– Thick Whisper white A4 cardstock, per vel
€ 0,40
– Thick Very vanilla A4 cardstock, per vel
€ 0,40
– Vellum A4 cardstock, per vel
€ 0,55

 

*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn € 4,00 voor het versturen in een brievenbusdoosje (mét track & trace). De vellen worden NIET verstuurd in een A4 envelop, dit ivm beschadigen van het cardstock.

**Plaats je een Stampin’Up! bestelling + losse vellen cardstock?  Dan worden de losse vellen cardstock apart berekend. Het totaal wordt niet gecombineerd met je Stampin’Up! bestelling en de verzendkosten zijn standaard  € 3,80. De GRATIS verzendkosten boven de € 50 euro zijn hier dus niet op van toepassing, ook niet als combinantie.

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

Wil je cardstock bestellen en/of in combinatie met de dsp pakketjes van Kaylee. Stuur dan een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl of creativewatermelon@outlook.com.

 

Tot stempels!

Hélène