Hoi!

Op 1 juni is de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus ingegaan. Naast dat deze catalogus alle producten van Stampin’Up! bevat is het ook een geweldig ideeen boek. Ook is inmiddels de nieuwe herfst/ winter catalogus van start gegaan en staat ook deze boordevol leuke en mooie ideeen voor de herfst, winter, kerst, Halloween enzovoorts..

 

 

 

 

 

 

Opsturen catalogus

Voor het opsturen van de catalogus heb ik het één en ander veranderd, want wat vele van jullie niet weten is dat ik als Stampin’Up! demonstratrice zelf de catalogussen moet aanschaffen. De aanschaf ervan + het versturen is voor mij als kleine ondernemer een flinke investering. De prijs van de catalogus, een stevige envelop en de verzendkosten komen op € 6,50 euro en dat is een aardig bedrag, zeker als je van een aanvrager niets terughoor. Dit bericht is zeker niet bedoeld om te klagen, maar om uit te leggen waarom ik nu het één en ander ga veranderen 🙂

 

De verandering

Vanaf 1 september 2018 kun je de catalogus niet meer “gewoon” aanvragen, maar krijg je deze opgestuurd bij het plaatsen van een Stampin’Up! bestelling. Heb je het afgelopen kwartaal een bestelling bij mij geplaatst, dan stuur ik de catalogus standaard naar je op.

Heb je nog niet eerder een bestelling bij mij geplaatst of is het langer dan een kwartaal geleden en wil je wel graag een catalogus ontvangen? Plaats dan een Stampin’Up! bestelling via de mail of in mijn webshop (minimaal bestelbedrag € 25,-) en ik stuur een catalogus kosteloos naar je op. Laat even via een mailtje weten dat je de catalogus wilt ontvangen. Dit geldt zowel voor de jaarcatalogus als de herfst/ winter catalogus.

 

Heb je nog vragen over Stampin’Up! en/of over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur me dan gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

 

Hélène den Breejen
onafhankelijk Stampin’Up! demonstratrice