Hoi hoi,

Ondanks alle zenuwen hebben Kaylee en ik gisteren toch nog een vlog opgenomen. Super spannend zo’n eerste keer, maar de kop is eraf en we hopen dit zeker vaker te gaan doen. Je vind onze eerste vlog hieronder en op mijn YouTube kanaal, maar ook op dat van [ Kaylee].

 

 

Voor onze volgende vlog(s) willen we wat meer onze dag filmen, als we bezig zijn met voorbereidingen enzo.. maar voor nu was het al spannend genoeg! hahaahah…
Voor dat het vlog werd opgenomen hebben we heerlijk samen zitten knutselen, zo maakte ik de kaart voor het filmpje van morgen en verpakte ik deze kaars. De gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

En voor ik het vergeet…. voor onze creatieve kerst workshop op zaterdag 25 november in Zeist zijn nog 8 plekjes vrij. Dus wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met opgeven. De kosten voor deze dag zijn 40 euro, dit is incl. een goed gevuld materiaal pakket met stap voor stap tutorial, koffie/ thee met lekkers over de hele dag en een eenvoudige lunch. Wil je je opgeven, dan kun je ons mailen op info@helenedenbreejen.nl of vul direct via [deze link] het aanmeldingsformulier in.

 

Tot stempels!

Hélène