Hoi hoi,

Afgelopen dinsdag vertrok ik naar Eindhoven voor de start van de Nederlandse tour van Stampin’Up! Deze tour was speciaal voor nieuwe demo’s en hun teamleider, maar ook demo’s die al wat langer ingeschreven staan konden deze avond bijwonen. Samen met collega/ vriendin Carmen waren wij gevraagd om een presentatie te geven. De 1ste avond vond plaats in het Holiday Inn Eindhoven, een mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid én bij het Centraal station.

Na te zijn ingecheckt ben ik gelijk naar de zaal gegaan waar de tour zou plaatsvinden en hier waren Damir (Business Development Manager bij Stampin’ Up Nederland), Cathy (Stampin’Up! Europa) en Vincent (DemoSupport Nederland) al druk bezig om alles klaar te zetten.

 

 

Een kijkje achter de schermen…..

 

 

Carmen wordt klaargemaakt voor haar 1ste presentatie…. toch wel spannend 🙂

 

 

En wat echt super leuk was, dat er meerdere meiden uit mijn team aanwezig waren. Deze 3 geweldige meiden hebben mij verwend met kadootjes nog voor mijn verjaardag.. echt super lief meiden, dank jullie wel! x!

De 1ste avond was écht super gezellige en ik vond het zo ontzettend leuk om iedereen te ontmoeten, bekende en nieuwe bekende 🙂

 

 

De volgende dag na het ontbijt ben ik vertrokken naar Den Haag waar ik mocht aanschuiven bij een workshop van Carmen. Hier maakte ik zelfs kennis met een nieuwe techniek 🙂 Aan het eind van de middag zijn we gezellig een hapje wezen eten bij Sushi time en kon daarna de 2de avond van start gaan. Deze vond plaats in het Hamphire hotel Babylon.

 

 

Ook hier mocht ik mijn presentatie geven over “maak van nieuwe contacten nieuwe klanten”.

 

 

Ook op deze avonden waren er verschillende meiden uit mijn team aanwezig, echt super leuk meiden! 🙂

 

 

Na een geslaagde avond werd alles weer ingepakt en zijn we ter afsluiting met elkaar even de stad in gegaan. Het was tenslotte de avond van de verkiezings uitslag en dat is toch wel erg leuk om zo mee te maken. Overal stonden camera ploegen uit de hele wereld te wachten op de uitslag.

 

 

En hebben we zelfs even een bezoekje gebracht aan het binnenhof.

 

 

Met een dikke glimlach op mijn gezicht zit ik dit stukje te typen, we hebben het zo ontzettend gezellig gehad met elkaar en ik ben trots dat ik mee heb mogen werken aan deze 1ste Nederlandse tour.

 

Hélène