AANGEPAST:

Hoi hoi,

 

Maandag had ik de Stampin’Trimmer nog als favoriete tool in mijn YouTube video en gisteren bracht Stampin’Up! het nieuws naar buiten dat de Stampin’Trimmer niet zal terugkeren in de nieuwe jaarcatalogus.

 

Om maar gelijk met het slechte nieuws te beginnen: ook de mesjes voor de Stampin’Trimmer zullen niet meer bestelbaar zijn. Op het moment zijn ze op backorder en niet te bestellen, maar Stampin’Up! heeft een voorraad besteld en zodra deze zijn aangekomen in het magazijn, zullen ze weer bestelbaar zijn. Heb je een Trimmer en wil je nog graag mesjes bestellen, stuur dan even een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Je mag maximaal 5 pakjes per klant bestellen (totaal dus 10 mesjes). Ik begrijp heel goed, zeker als je de Stampin’Trimmer nog niet zo lang in huis hebt, dat dit even slikken is. Stampin’Up! heeft deze beslissing niet voor niets gemaakt… en dan komt dus het goede nieuws…

 

Het goede nieuws is namelijk dat de mesjes al verschillende jaren van mindere kwaliteit zijn. Stampin’Up! was hier van op de hoogte, maar de fabrikant kwam niet met de kwaliteit die Stampin’Up! voor ogen had. En dit is het mooie van Stampin’Up!… Stampin’Up! luistert naar haar demonstratrices, maar ook naar haar klanten en heeft nu besloten om de Stampin’Trimmer niet langer aan te bieden. Op dit moment is er nog geen nieuwe tool, maar hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Zodra hierover meer nieuws is, horen jullie het natuurlijk direct!

 

AANPASSING: Hiermee zeg ik dus niet dat Stampin’Up! slechte mesjes heeft verkocht. De mesjes van Stampin’Up! snijden prima, maar gaan minder lang mee, dan Stampin’Up! haar klanten zou willen bieden.

 

Heb je vragen, laat het mij gerust weten. Ik help je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène