Hoi hoi,

Vandaag is het feest in huize den Breejen, want Kaylee, onze oudste dochter, is vandaag 18 jaar geworden! 🙂 Kaylee is al haar hele leven heel creatief geweest, zoals je op de foto hierboven kunt zien. Hier maakte we kabouters van terracotta bloempotten en waren we samen druk aan het schilderen. Kaylee is hier 4 jaar oud 🙂

Sinds ik Stampin’Up! demonstratrice ben, helpt Kaylee mij met hand en span diensten (net als haar zus Lisanne) en wilde ze zoooo graag ook instappen als demo. Het enige wat dit in de weg stond was haar leeftijd… en vandaag is het dus zover en heeft ze vanmorgen haar Product pakket besteld en is ze officieel Stampin’Up! demonstratrice en mijn nieuwe teamgenootje. Als moeder ben ik super trots en als teamleider zie ik Kaylee als een aanwinst voor mijn team, ze weet ontzettend veel van social media en ze is echt super creatief!

 

 

Achter de schermen waren we al een poosje bezig om naar dit moment toe te werken en hebben we verschillende Stampin’Up! evenementen “klaarliggen” om in het midden van het land te gaan geven. Helaas hebben we nog geen geschikte locatie, dus mocht je nog een locatie weten [klik hier voor mijn eerdere oproep] dan horen wij dat graag! 🙂 Alvast bedankt!

Mijn Stampin’Up! avontuur wordt dus vanaf vandaag ook een moeder – dochter avontuur. TROTS!

 

Tot stempels!

Hélène