Hoi hoi,

Vanaf morgen de “Eastern beauty” stempelset in de hoofdrol, met op maandag en vrijdag een filmpje. Naast de stempelset zullen ook de stansen en het dsp voorbij komen.

 

 

Gisteren was de teamdag voor mijn 1ste lijns, helaas konden er maar weinig teamleden komen. Maar dit maakte de dag zeker niet minder gezellig! 🙂 We starten de dag om half 11 bij het Aardhuis in Hoog Soeren met koffie en appelgebak. Om half 12 had ik een prive gids geboekt die met ons een prachtige route door het bos liep en ons veel leuke feitjes over de natuur en het wild gaf. Na ruim anderhalf uur waren we weer terug bij het jachthuis en kon ik de lunch serveren, deze had ik zelf thuis voorbereid 🙂 Na de lunch bezochten we het museum nog even en zijn we rond half 3 richting het Pannekoekenhuis Berg en Dal in Hoog Soeren gereden. Dit is al jaren 1 van mijn favoriete restaurantjes, waar je naast pannekoeken ook andere heerlijke gerechten kunt bestellen. We zijn begonnen met borrelen op het terras, heerlijk in de zon, om aan het eind van de middag naar binnen te verhuizen voor een pannekoek én toetje. Het was een super geslaagde dag!

 

 

Met een dikke glimlach op mijn gezicht zit ik dit bericht te typen en mag ik terugkijken op een super gezellige dag. Ik ben écht een trotse teamleider. Meiden super bedankt, óók voor de lieve en leuke kadootjes! x

 

Hélène