Hoi hoi,

Gisteren heb ik heerlijk genoten van een dagje niets.. althans.. ‘s morgens ben ik heerlijk een uur wezen lopen en ‘s middags met de jongste dochter ruim een uur wezen fietsen. Heerlijk ontspannen en ik voel me weer helemaal opgeladen! 🙂 Gisteravond zijn we met mijn ouders voor de vaderdag uit eten geweest, óók lekker 😉 En vanmorgen weer vroeg uit de veren om aan de slag te gaan.

Deze week als stempelset in de hoofdrol de “Post script”, een super gave achtergrond stempel waar ik heeeeeel blij mee ben! Het filmpje zal later vandaag online komen.
(moet nog opgenomen worden 😉 )

 

 

Memories & more workshop dag.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de Memories & more workshopdag van Jolan en mij. Het was een super geslaagde dag met gezellige dames/ meiden. Iedereen ging met mooie projecten naar huis.

Lijkt zo’n workshopdag jouw ook leuk? Op zaterdag 9 september organiseren we er weer één. Meer info hierover volgt nog 🙂

 

Zomer modus

Vanaf 1 juli t/m 1 september ga ik in zomer modus met mijn blog en YouTube kanaal. Er zal dan niet iedere dag iets geplaatst worden en ook zullen er geen YouTube filmpjes online komen. Je kunt wel gewoon je bestellingen doorgeven, deze verzorg ik ook in de vakantie periode graag voor je.
Heb je vragen, stuur me gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl 

 

Fijne dag!

Hélène