Hoi!

Welkom bij de Christmastime Is Here bloghop georganiseerd door de NL demo’s. Deze bloghop zit boordevol inspiratie met de producten uit de nieuwe suite Christmastime Is Here, welke vanaf 1 november te bestellen zijn (zolang de voorraad strekt).

 

Ik maakte de afgelopen weken al verschillende video’s en projecten met deze suite. In [deze] video laat ik je zien wat er allemaal in deze suite zit en in [deze] video laat ik stap voor stap zien hoe ik een kaart maakte met de stempelset. Verderop in dit bericht vind je nog een aantal projecten van Kaylee en mij, gemaakt met deze suite.

 

 

Voor deze bloghop maakte ik deze laagjeskaart met het design papier uit de suite. De bloemen staan ook op het design papier en heb ik uitgeknipt. De tekst “Merry Christmas” komt uit de stempelset “Christmas Gleaming”.

 

 

In deze fotocollage een aantal projecten die Kaylee en ik al gemaakt hebben met de suite.

 

 

Hoppen!

Mijn collega Caroline van de Neste heeft ook een mooi project voor jullie gemaakt ter inspiratie. Je vind haar blog [hier].

 

Hieronder vind je de lijst met alle collega’s die meedoen met deze hop:

 

 

Veel plezier en inspiratie gewenst!

 

Bestellen

Wil je de suite of producten uit de suite bestellen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling in mijn [webshop].

 

Betaling

Bestel je via de mail, dan mag je je betaling voldoen via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.
Bestel je in mijn webshop, dan kun je je betaling via credit card voldoen

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het weten!

 

Fijn weekend!

Hélène