Hoi hoi,

Eindelijk mag ik het delen met jullie! Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan 🙂

Ieder jaar, tijdens het OnStage event in november, worden in de onderdelen: Recruitment, Leiderschap en Sales de demonstratrices erkent die het afgelopen jaar bepaalde doelen hebben bereikt.

  • Voor het onderdeel Recruitment stond ik op de 1ste plaats.
  • Voor het onderdeel Leiderschap stond ik ook op de 1ste plaats.
  • En voor het onderdeel Sales stond ik op een mooie 3de plaats.

Hier ben ik natuurlijk SUPER trots op!!

Over deze 3 onderdelen wordt ook een Top 10 van Nederland samengesteld. Dit zijn dus de 10 beste demonstratrices van Nederland en vind ik het een hele eer om in dit rijtje te mogen staan. Vorig jaar stond ik al op een mooie 5de plaats en dit jaar mag ik mezelf de nr 3 demonstratrice van Nederland noemen!! Woohoo… zoooooo ontzettend blij en trots hierop!!

 

 

Hierbij wil ik jullie dus bedanken, mijn lieve team, mijn klanten, mijn volgers, abonnee’s, en workshoppers. En natuurlijk wil ik ook via deze weg mijn lieve gezin bedanken, want zonder jullie support kon ik dit alles niet doen! <3

 

 

En nu?… niets eigenlijk 🙂 Ik ga gewoon door met wat ik het liefste doe en dat is jullie laten kennismaken met de mooie producten van Stampin’Up! dmv mijn YouTube filmpjes op maandag en vrijdag, mijn dagelijkse blog- en facebook berichten en door het geven van workshops.

 

 

En natuurlijk hoop ik dat ik nog veel Stampin’Up! bestellingen voor jullie mag verzorgen. Nogmaals dank jullie wel voor jullie support en vertrouwen in mij als Stampin’Up! demonstratrice.

 

Hélène x