Hoi hoi,

Vandaag is het feest in huize den Breejen, want vandaag mag ik mijn 39ste verjaardag vieren 🙂 En bij een feestje passen zeker deze vrolijke kaartjes uit de Oh happy day card kit, vooral de kaart hierboven vind ik echt geweldig leuk!!

 

 

Zoals ik gisteren al in het filmpje liet zien is dit een all inclusive kit, de stempelset, inkt, kaartbasis (voor 20 kaarten!) embellishments, baker’s twine enzovoorts enzovoorts zit allemaal in deze kit. Echt de moeite waard Ă©n handig om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg 🙂

 

Wil je deze kit bestellen? Of wil je een bestelling plaatsen en gebruik maken van de Sale a Bration akties? Ik verzorg graag je bestelling, je mag deze doormailen op info@helenedenbreejen.nl Natuurlijk kun je hier ook voor je Stampin’Up! vragen terecht.

 

Tot stempels!

Hélène

 

58850362b

50316328b