Hoi hoi,

De Online Extravaganza gaat door! De 24uurs aanbiedingen waren een succes! En nu zijn onderstaande producten t/m zondag 26 november nog in de aanbieding. Super leuk om wat Sint of kerst kadootjes in te slaan Ăłf om gewoon je Stampin’Up! producten uit te breiden met die ene stempelset of stansen set 🙂

 

Aanbiedingen van 20 t/m 26 november 2017

Onderstaande producten zijn de gehele periode met korting verkrijgbaar. Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling doorgeven op info@helenedenbreejen.nl of je bestelling zelf plaatsen in mijn webshop (betaling alleen mogelijk met creditcard)
Bij de onderstaande producten ben ik vergeten de Lemon builder punch toe te voegen, maar deze is óók in de aanbieding van € 22,- voor € 19,80!

 

Extra aanbieding – Stampin’Up! 10 jaar in Europa!

Omdat Stampin’Up! deze maand hun 10 jarig jubileum in Europa vieren, hebben ze extra producten toegevoegd om dit te vieren.

 

 

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Plaats je een bestelling van 50 euro of meer dan zijn de verzendkosten bij mij GRATIS! Je bestelling word rechtstreeks bij je thuisbezorgd door UPS.

Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt dan zsm een bevestigingsmail met een iDeal betaallink.

 

Heb je nog vragen, stuur dan ook gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

Tot stempels!

Hélène