20161106_071635480_ios

Hoi hoi,

Eindelijk mag ik het delen….. Zoals jullie allemaal wel hebben kunnen zien/ lezen was afgelopen zaterdag het Stampin’Up! event “Onstage”. Op dit event worden naast presentaties en trainingen ook de top 5 van Nederland in Recruiting, Sales en Leadership bekend gemaakt én de top 10 van Nederland over al deze onderdelen bij elkaar.

Vol trots mag ik schrijven dat ik bij Recruiting op de 1ste plaats stond, met Sales op de 4de plaats en voor mij de mooiste… de 5de plaats in de Top 10 van Nederland.

Dit had ik natuurlijk niet alleen gekund, want naast hard werken (3x in de week YouTube filmpjes, iedere dag bloggen, workshops geven enzovoorts) heb ik een geweldige familie achter me staan, die me gesteund hebben en altijd klaarstonden… dank jullie wel!! 

Maar natuurlijk wil ik ook mijn team bedanken… deze geweldige ploeg creatieve meiden maken het een feestje om teamleider te zijn, dank jullie wel!!

Ook mijn upline Maaike wil ik even extra bedanken, want je hebt afgelopen jaar een belangrijke rol gespeeld in mijn leven en daar ben ik enorm blij mee! Dank je wel!

En natuurlijk wil ik mijn klanten, workshoppers, stempelcluppers en iedereen die ik nu misschien vergeet ook bedanken, want zonder jullie geen Lovely Stamping… Ik hoop nog lang te kunnen blijven doen waar ik zo van hou… Creatief bezig zijn en het delen met jullie! Dank jullie wel!

x Hélène