Hoi hoi,

Tussen de bedrijven door heb ik een paar foto layouts gemaakt met foto’s van OnStage. Ik had gedacht hier wat eerder tijd voor te hebben, maar jullie zijn erg blij en enthousiast met de retired list! Dank jullie wel voor de bestellingen die ik heb mogen ontvangen! 🙂 Alle bestellingen zijn inmiddels geplaatst en hebben jullie een bevestiging hiervan gekregen.

Maar natuurlijk wil ik jullie ook nog met foto’s laten zien hoe leuk OnStage was, want dat was het écht!! Mijn kaken moeten nog bijkomen van het lachen, ik had écht pijn van het lachen! 🙂

 

 

Op donderdagavond waren de demonstratrices met de titel Zilver elite en hoger uitgenodigd voor een gezellige avond in hotel Okura in Amsterdam. Voor deze gelegenheid had ik mijn “nette pak” meegenomen en dat was zeker gepast, wat een sjiek hotel! Stampin’Up! had de Grand ballroom gereserveerd voor deze avond, waar we genoten hebben van een heerlijk diner. Na het diner gingen de voetjes van de vloer en heb ik samen met Carmen, Maaike en Jolan de dansvloer onveilig gemaakt 🙂 Deze avond was echt een feestje!

 

 

De dagen bestonden uit trainingen, presentaties, gezellig samen zijn met demo’s uit de hele wereld en creatief bezig zijn. De 1ste dag ontvingen we de nieuwe catalogus welke per 1 juni in zal gaan…. en geloof me.. hij is GE-WEL-DIG!

Op vrijdagavond zijn we met het team van Maaike (mijn lieve uppie) en mijn team wezen eten bij Goos in Amsterdam. Teamgenootje Anne- Marie had dit geregeld, echt super! Net op tijd voor het toetje kwam Jolan nog even aan 🙂

 

Hoogtepunten: teveel om op te noemen! Maar hier zit ook zeker het swappen met andere demo’s bij, hier hoop ik deze week nog een filmpje van online te zetten 🙂

 

 

Nog even een foto met mijn lieve Duitse collega Anja Luft, we hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2015 in Brussel. We mochten hier toen allebei een presentatie houden over een product serie, sindsdien houden we contact 🙂 En dat is misschien wel het échte hoogtepunt van OnStage.. het ontmoeten van vrienden, bekende en collega’s! <3

 

Hélène x