.
.
.
.
.
Awards Night Onstage@Home
.
Gisteravond was de openingsavond van Onstage@Home en tevens Awards Night / Erkennings avond. Hierbij worden alle Top Presteerders van ieder land bekend gemaakt in 5 categorieën: Verkopen, Teambuilding, Leiderschap, Overall per land en de Top 100 van de wereld. Ik had stiekem gehoopt op een paar mooie plekjes in de top, maar dit overtrof echt alles! In de 1ste 4 categorieën heb ik de 1ste plaats en wereldwijd sta ik met trots op de 79ste plaats! WOW!  Dit laat maar weer eens zien dat je zeker van je hobby je werk kan maken! Dit alles kan ik alleen maar bereikt hebben door de steun van mijn lieve gezin, die altijd klaarstaan (de leuke én de stress tijden).
.
Daarnaast wil ik uiteraard mijn klanten en mijn team bedanken. Zonder jullie was er geen Lovely Stamping, geen Stempel Studio, zonder jullie had ik niet de leukste baan ooit! Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij!
.
Het afgelopen Stampin’Up! jaar was zeker niet makkelijker door het openen van de studio en na een maand open dat Corona om de hoek komt kijken, maar Kaylee en ik zijn doorzetters! Ja we hebben echt even een dip gehad en onszelf 100x de vraag gesteld “hoe nu verder”… maar we maakte plannen, gooide de boel om en gingen er voor de volle 100% voor…. en met succes mag ik wel zeggen 🙂 Een extra dank je wel naar Kaylee die samen met mij de schouders er onder zet, waarbij ook niets te gek is! “Strong woman lift each other up” Dank je wel Kaylee!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dankbaar – blij – enthousiast en vol energie gaan we in het nieuwe Stampin’Up! ook weer knallen! Ben je op zoek naar een Stampin’Up! demonstratrice voor je bestelling(en) of zoek je een actieve teamleider? Stuur een mail naar info@helenedenbreejen.nl. Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice help ik je graag verder.
.
.
Hélène x
.
.