Hoi hoi,

Woensdag zijn we thuisgekomen van een GE-WEL-DIGE Stampin’Up! incentive trip! Na flink gekroeld te hebben met de meiden en Noes en het draaien van de nodige wasjes ben ik gisteren weer mijn workshopruimte ingedoken. Eerst wat mails beantwoord, bestellingen geplaatst (dank jullie wel!) en de nieuwe herfst/ winter catalogus ingekeken 😉 Tijdens deze trip hebben we namelijk ook veel producten uit de nieuwe herfst/ winter catalogus 2017 gekregen. Deze catalogus gaat voor jullie in op 1 september 2017. Voor mij dus heerlijk even de tijd om leuke ideeen uit te werken en hiermee workshops en filmpjes te plannen 🙂

 

 

Op de dag dat we naar Thailand vertrokken heb ik de You Can Create It kit van juli – aug – sept op de bus gedaan naar iedereen die deze besteld had. De 1ste foto’s met de gemaakte kaarten heb ik inmiddels binnen. Wil je ook dat ik je kaart 2 augustus op mijn blog plaats in het grote You Can Create It blogbericht, mail je foto van je kaartje/ project dan voor 28 juli naar info@helenedenbreejen.nl Hieronder een foto met de inhoud van de kit. De inhoud van het juli envelopje komt 2 augustus op mijn blog te staan en dan zal ik ook laten zien wat er precies aan extra producten in deze kit zat 🙂

 

 

Nieuwsgierig of enthousiast geworden? De volgende You Can Create It kit is te bestellen vanaf september is bevat kwartaal okt- nov – dec. Houdt mijn blog in de gaten voor meer informatie!

 

 

Gisteren heb ik weer een nieuw teamgenootje welkom mogen heten in mijn/ ons gezellige “Lovely Stampers” team. Ook dit nieuwe teamgenootje heeft gebruik gemaakt van de geweldige aktie “Christmas in July. Wat houdt dit precies in? Je stelt je eigen product pakket samen, ook wel starters pakket genoemd. Dus… je maakt een lijstje met jouw favoriete producten en dit mag tot een waarde van 175 euro en je betaald hiervoor slechts 129 euro. Je ontvangt een business pakket t.w.v 60 euro bij het starter pakket GRATIS, dus mocht je toch meer met Stampin’Up! willen gaan doen, dan kun je met dit pakket direct aan de slag. Oók zijn op de bestelling van het product pakket de verzendkosten GRATIS én  ontvang je omdat het “Christmas in July” is ook nog eens onderstaande producten extra bij dit product pakket:

  • Grid paper (blok met 100 vellen van 28 x 43 cm)
  • Bone folder / Vouwbeen
  • 2x Block D (het meest gebruikte stempelblok)
  • Paper snips (dé super fijne schaar van Stampin’Up!)
  • Snail adhesive
  • Carols of Christmas stempelset (deze set staat ook in de nieuwe herfst/ winter catalogus!)

Dat is nog eens een mooie aanbieding! Denk je nu… inderdaad té mooi… dan kan ik je gelijk geruststellen. Er zijn geen addertjes onder het gras. Je betaald voor dit alles slechts 129 euro en je zit nergens aan vast. Wil je alleen gebruik maken van deze aanbieding, dan hoef je verder niets te doen. Je demoschap verloopt dan gewoon. Wil je wél gebruik maken van de standaard 20% korting die je als demo krijgt op de producten (tot zelfs 25% korting) en hobby demo zijn, geen probleem! Zo ben ik zelf ook begonnen 🙂 Of wil je er misschien meer mee doen dan alleen hobbydemo en er een zakcentje mee verdienen óf zou je ook graag in de toekomst meegaan op een incentive trip, het is allemaal mogelijk! 4,5 jaar geleden had ik ook niet gedacht dat ik dit zou kunnen bereiken 🙂 Er zijn dus keuzes genoeg en het belangrijkste.. JIJ bepaalt!

Wil je meer informatie, stuur me gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl of bel me op 06 23893589

Het je er al over nagedacht en wil je gelijk het product pakket gaan bestellen? Klik dan op [deze] link. Hulp nodig tijdens het plaatsen van deze bestellen? Geef me dan even een belletje!

 

 

En dan zou ik bijna vergeten dat de Bonus- Days ook nog lopen! Bestel je deze maand voor 60 euro aan producten dan ontvang je een kortings bon (via de mail)  t.w.v 6 euro. Bij 120 euro ontvang je 2 kortingsbonnen enzovoorts… Deze kortingsbonnen kun je in augustus weer inleveren bij het plaatsen van een bestelling. Heb je bijvoorbeeld 3 codes en wil je deze tegelijk inleveren, ook dat kan!

 

 

 

Dat was weer heel wat informatie zo bij elkaar 🙂

 

Voor nu wil ik jullie allemaal een fijn weekend wensen en voor degene die op vakantie gaan.. Fijne vakantie!

Tot stempels!

Hélène