Hoi hoi,

Nog niet eerder heb ik zo’n gevarieerde week gehad! Want van het frisse label van gisteren en het traditionele zonnebloem kaartje van maandag gaan we nu over in herfst sfeer. Het prachtige papier hoort ook bij de Painted autumn suite en vind je terug op blz 48 en 49 van de nieuwe herfst/ winter catalogus. Ik stempelde op een rond label wat ik maakte met de Stitched shapes framelits en deze zit bovenin vast met het mooie Peekaboo peach Crinkled seam binding ribbon. Alle gebruikte materialen vind je ook nog eens terug onderaan dit bericht.

 

Je kunt je nog steeds opgeven voor ons Totally cool weekend in Noordeloos op 20, 21 en 22 oktober aanstaande. Voor dit creatieve en gezellige weekend hebben we een super mooie locatie afgehuurd. Hier brengen we met elkaar het weekend door en staat er op vrijdagavond een goed gevuld workshoppakket klaar. Hadden we ons vorige weekend 1 groot project, deze keer hebben we verschillende kleinere projecten, maar allemaal voorzien van een duidelijke tutorial én met mooie Stampin’Up! materialen.

De kosten voor dit weekend zijn 185 euro, dit is incl. verblijf, eten/ drinken, al het materiaal voor de projecten en natuurlijk heel veel gezelligheid! 🙂
Wil je meer informatie, stuur ons een mailtje op totallycoolweekend@gmail.com

 

Tot stempels!

Hélène