Hoi hoi,

Dank jullie wel voor de vele likes op mijn kaart van gisteren! Vooral op Instagram deed de kaart het goed met 74 likes! Het is zo leuk om te zien dat deze gratis Sale a Bration set het zo ontzettend populair is. Vandaag wil ik jullie deze leuke kadoverpakking laten zien. Het is een acetatebox gevuld met feest-slierten, super leuk om hier bijvoorbeeld een kadokaart in te verpakken. De acetatebox heb ik verder aangekleed met een bellyband van designpapier en wat kleurtjes cardstock én een feest-panda! 🙂

 

 

Voor het knippen van de feest-slierten heb ik fringe sciccors gebruikt, maar met een bieslook schaar gaat dit ook super.

 

  • De gebruikte Stampin’Up! materialen vind je onderaan dit bericht

 

 

Vandaag komt mijn bestelling voor de You Can Create It! kwartaal kit binnen en ga ik beginnen met het vullen van de brievenbusdoosjes. Mocht je je nog niet opgegeven hebben, dan kan dat nog. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl of meld je aan via de aanmeldknop in de rechter zijbalk van
dit blog —->
Alle info over de kit nog eens doorlezen? Klik dan op [deze] link.

 

Tot stempels!

Hélène