Hoi hoi,

Het kaartje van vandaag kwam ik op Pinterest tegen, van Duitse collega Sabine. Sabine had de achtergrond gestempeld met Versamark en daarna wit embossing poeder gebruikt. Ik heb de structuur pasta uit de kast gepakt en een leuke mask en dit is het resultaat geworden. Snel en simpel, alleen het opdrogen van de structuur pasta kost even wat tijd (een minuut of 10/15).

De poststempel komt uit de Butterfly basic stempelset en gebruik ik vrij regelmatig op mijn kaarten. De rest van de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

Voor degene die mij óók volgen op Facebook is dit al een “oude” foto, want eerder deze week plaatste is hierover een berichtje op Facebook. Volgende week komt de stempelset “We must celebrate” in de hoofdrol, maar met een idee in mijn hoofd “moesten”  de diertjes toch echt losgeknipt worden van elkaar… oeps! Maar het is gelukt. Als je heel voorzichtig knipt, kan het net zonder de stempel te beschadigen. Wordt vervolgd dus…… vanaf maandag 15 januari in de hoofdrol!

 

Hoog water Rijn – Lobith/ Tolkamer

 

 

De afgelopen dagen heb ik verschillende berichtjes van volgers ontvangen, die naar het hoge water vragen, want Lobith (én Tolkamer) zijn wel veel in het nieuws. Gistermiddag rond half 5 zijn Jeroen en ik de kade opgelopen om nog even een kijkje te nemen. Het is iedere dag druk op de Europa kade, veel hoogwater toeristen. En ik moet eerlijk zeggen dat het “mooi” is om naar al dat water te kijken. De Rijn is hier nu zo breed geworden en de stroming is ontzettend sterk. Zo zie je echt de kracht van het water.

 

 

De doorgang van de Europa kade naar het centrum van Tolkamer (coupure) werd vorige week vrijdag al gesloten. De foto hierboven heb ik van bovenaf gemaakt. Je ziet dat het water al wat aan het zakken is.

 

 

En nog een laatste plaatje. Volgens de berichten is de piek bereikt en zal het water zachtjes aan weer gaan zakken. Mocht je deze kant nog op willen komen, de omgeving is hier zo ontzettend mooi. Want naast het hoge water hebben we nog veel meer te bieden. Wandelschoenen zijn dan wel een must! 🙂

 

Kom je ook in ons team?!

Twijfel je over de Stampin’Up! Sale a Bration instap aanbieding? In onderstaand filmpje leg ik je uitgebreid uit hoe het werkt en wat het precies inhoudt. Mocht je gebruik willen maken van deze aanbieding dan ben je van harte welkom in ons gezellige team.

 

 

 

Wie weet tot ziens!
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène