Hoi hoi,

Op het kaartje van vandaag heb ik naast de stempelset Party pandas nog een Sale a Bration product gebruikt. Het is het Bubbles & Fizz designer series paper. Super vrolijk papier met leuke motiefjes. Zelf vind ik vooral de kleine motiefjes erg leuk, zoals op het kaartje van vandaag 🙂

 

De panda heb ik weer gestempeld met de Stamparatus, waardoor hij mooi diep zwart geworden is. Mocht je het filmpje van gisteren nog niet gezien hebben, waar ik dit stap voor stap laat zien, klik dan op [deze] link.

De ballon is ingekleurd met de Stampin’Blends (Dark Bermuda bay, Light Bermuda bay). Het witte streepje heb ik met een gelpen getekend.

 

 

Wil je ook zo’n GRATIS product ontvangen bij je bestelling vanaf 60 euro Ă©n GRATIS verzendkosten (bij mij vanaf 50 euro)? Stuur dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg graag je bestelling. Betaling gaat via een iDeal betaallink en je bestelling wordt tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS.

In de rechter zijbalk van dit blog vind je de online versie van de Sale a Bration brochure —-> hierin vind je alle GRATIS producten die in de Sale a Bration periode (3 januari t/m 31 maart) verkrijgbaar zijn.

 

Tot stempels!

Hélène