Hoi hoi,

Het Pretty cards & papers design team heeft weer een blog hop vol met inspiratie voor jullie! Deze maand staat het Brightly Gleaming design papier in de spotlight. Dit mooie kerstpapier heb ik al voor verschillende kaarten en projecten gebruikt. Bijvoorbeeld [hier] en [hier]. Beide met stap voor stap video tutorial.

 

Voor deze hop maakte ik een eenvoudige laagjes kaart met het mooie design papier. De gebruikte materialen vind je onderaan het bericht.

 

In het Pretty cards & paper design team zitten demo’s uit ieder Stampin’Up! land. Een echte internationale hop dus. Onderaan dit bericht vind je een link naar alle teamleden en kun je op deze manier doorhoppen naar een collega.

 

 

 

 

 

Pretty cards & paper design team:

 

 

Bestellen:

Bestel je Stampin’Up! producten via de mail. Je ontvangt altijd snel een mailtje terug. Betaling kan worden voldaan met een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

Je kunt ook in mijn [webshop] bestellen. Let op: hier is alleen betaling met een credit card mogelijk. Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van oktober te gebruiken (zie foto hieronder).

 

 

 

 

 

Veel plezier met de hop en een goed weekend!

Hélène