Hoi hoi,

Het Pretty cards & papers design team heeft weer een blog hop vol met inspiratie voor jullie! Deze maand staat er niet één van twee designer series paper in de Spotlight. Het Monster bash design papier en voor degene die niet aan Halloween doen het Pressed petals design papier. Doordat Halloween in Nederland niet heel populair is, heb ik besloten om met het Pressed petals design papier aan de slag te gaan. Het leuke is dat dit papier ook in de aktie van deze maand zit (Bestel 3 pakken design papier en ontvang een 4de GRATIS). Onderaan dit bericht vind je meer info over deze aktie.

 

In het Pretty cards & paper design team zitten demo’s uit ieder Stampin’Up! land. Een echte internationale hop dus. Onderaan dit bericht vind je een link naar alle teamleden en kun je op deze manier doorhoppen naar een collega.

 

Voor deze hop maakte ik verschillende kaarten met dezelfde afmeting en layout (+ YOUTUBE video). Op deze manier komt dit design papier goed tot zijn recht en kun je zien dat je soms niet meer nodig hebt dan mooi papier en een tekst. Scroll verder naar beneden voor meer voorbeelden, de YouTube video en de link naar mijn collega’s uit het design team.

 

 

 

 

 

 

Klik [hier] om naar de video te gaan.

 

Pretty cards & paper design team:

 

 

 

 

Design papier aktie.

Bestel t/m 30 september 3 pakken design papier (geselecteerde series) en ontvang een 4de pak GRATIS. Hieronder vind je de pakken die meedoen met deze aktie. Hier vind je o.a het Pressed petals design papier bij, welke vandaag in de spotlight staat.

 

 

 

 

Bestellen:

Bestel je Stampin’Up! producten via de mail. Je ontvangt altijd snel een mailtje terug. Betaling kan worden voldaan met een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

Je kunt ook in mijn [webshop] bestellen. Let op: hier is alleen betaling met een credit card mogelijk. Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van september te gebruiken (zie foto hieronder).

 

 

 

 

 

Veel plezier met de hop en een goed weekend!

Hélène