Hoi hoi,

Het jaarlijkse Stampin’Up! feestje is begonnen! Van 3 januari t/m 31 maart kun jij profiteren van leuke aanbiedingen tijdens Sale a Bration 2018. Voor deze periode heb ik 2 filmpjes opgenomen om uitleg te geven aan de verschillende onderdelen.

Heb je de Sale a Bration brochure nog niet gezien? Je vind de online versie in de rechter zijbalk van deze pagina —->

In onderstaand filmpje vertel ik je alles over de gratis producten die je mag uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer en over de extra korting die je kunt krijgen op een grote bestelling (bestelling vanaf 275 euro). Plaats je bij mij een bestelling, dan zijn vanaf 50 euro ook de verzendkosten nog eens gratis. Dat is dus een gratis product naar keuze én gratis verzenden…. mooi begin van het jaar toch! 🙂

 

 

En zoals ik gisteren al in mijn blogbericht schreef, heeft Stampin’Up! óók dit jaar weer een leuke instap-aanbieding. Naast de mooie aanbieding van Stampin’Up!, bied ik je als teamleider ook een aantal extra’s. Ik vertel je alles over de aanbieding en over de extra’s in onderstaand “Kom je ook in ons team?!” filmpje.

 

 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de Sale a Bration van dit jaar als dat ik ben 🙂 Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Voor de betaling stuur ik je een iDeal betaallink, mocht je liever het bedrag willen overmaken, dan kan dat natuurlijk ook.

 

 

Wil je graag het product pakket bestellen en onderdeel zijn van ons gezellige team?, Bestel dan het product pakket via [deze] link. Kom je er niet uit, of heb je toch nog graag wat extra informatie, stuur me dan gerust een mailtje.

 

 

In het 1ste filmpje zie je de nieuwe lente/ zomer catalogus al langskomen. Heb je deze catalogus nog niet bekeken, dan vind je in de rechter zijbalk van deze pagina de online versie ——>
Vanaf vandaag kun je ook uit deze catalogus bestellen. Er zijn op dit moment dus 2 catalogie actueel, de dikke jaarcatalogus en de lente/ zomer catalogus. Beide vind je in de rechter zijbalk. Wil je liever een papieren exemplaar, stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Stempelset in de hoofdrol

In deze nieuwe catalogus vind je op blz 44 – 45 de True gentleman suite met de geweldige stempelset Truly tailored. Deze stempelset staat deze week in de hoofdrol. Je zag gisteren al een kaart in het You Can Create It! bericht en later vandaag zal deze set weer “shinen” in een bericht. Wordt vervolgd dus!

 

Happy Sale a Bration! Laten we er een mooi feestje van maken! 🙂

Hélène