Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Hoi hoi,

Op 3 januari 2020 start weer de jaarlijkse Sale a Bration periode. Deze feestelijke periode duurt t/m 31 maart en zit weer boordevol leuke acties/ aanbiedingen. Eén van de leuke acties is die op het starterspakket. Om dit alvast met jullie te delen, maakte ik een video. In deze video vertel ik over de actie op het starterspakket én laat ik de producten zien die je gratis ontvang bij het bestellen van het starterspakket.

 

 

 

 

 

Naast de leuke voordelen die Stampin’Up! je bied, kun je van mij als je teamleider ook het nodige verwachten 🙂 Hieronder een aantal punten op een rijtje.

 

 

 

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

 

 

In mijn baan als fulltime Stampin’Up! demonstratrice ben ik ook een actieve teamleider. Ik vind het belangrijk dat iedereen een geweldige Stampin’Up! ervaring heeft en bij vragen/ onduidelijkheden altijd terecht kan. Daarnaast is het gewoon super gezellig om met een groep creatieve dames (heren zijn ook welkom!) samen te werken.

 

 

 

 

Heb je interesse om het starterspakket te bestellen én om hiermee teamgenoot van ons Lovely Stampers team te worden, dan ben je van harte welkom! Om het starterspakket vanaf 3 januari te bestellen, mag je [deze] link gebruiken.

 

 

Heb je vragen, mail dan naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Note: op dit moment ben ik samen met Jeroen en Kaylee druk aan het klussen in ons nieuwe bedrijfspand. Deze zijn we aan het ombouwen van winkel naar kantoor/ workshopruimte. In het kantoor gedeelte gaan Kaylee en ik dagelijks werken en in het workshop gedeelte organiseren we regelmatig activiteiten. Oók zullen hier de teamactiviteiten gehouden worden zoals de maandelijkse teamavond, de creatieve teamdag (2x per jaar), de Vier je promotie- en Reward dag. Alle teamactiviteiten zijn geheel vrijblijvend! Vind je het leuk om onze klus avonturen te volgen? Bekijk dan ons [Klusvlog].

 

 

Fijn dag!

Hélène