Hoi hoi,

We starten maart met een KNALLER!! Stampin’Up! heeft NIEUWE producten toegevoegd aan de Sale a Bration. Zo heb je nog meer keus om een GRATIS product uit te zoeken bij een bestelling vanaf € 60,-. Op de afbeelding hierboven zie je de producten die zijn toegevoegd! En… voor mij de grootste verrassing is het GE-WEL-DIGE Painted seasons design papier, wat je vanaf nu GRATIS mag uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,-

 

Alle eerdere Sale a Bration producten zijn nog steeds verkrijgbaar, uiteraard zolang de voorraad strekt. Via dit blog en mijn Facebookpagina houd ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte.

 

Ook kun je vanaf vandaag de Sale a Bration coordinerende producten bestellen. Je leest er [hier] alles over en je vind hier ook alle producten mét afbeelding.

 

 

 

 

Voor de maand maart heb ik weer een nieuwe hostess code gemaakt. Bestel je in maart in mijn [webshop] voor minimaal € 60,- én gebruik je de hostess code van maart, dan ontvang je een pakje Dimensionals GRATIS als bedankje.

 

Je leest [hier] alles over de hostess code en hoe het werkt. Ook vind je hier een foto tutorial hoe je een bestelling plaats in mijn webshop.

 

 

Later vandaag komt de YouTube video met de Snail mail kaart van maart ook online! 🙂

Fijne dag!

Hélène