Samen Stempelen Instagram

Vorig jaar zijn Kaylee en ik een gezamelijk Instagram account gestart onder de naam [Samen Stempelen]. Iedere dinsdag en donderdag wordt hier een project geplaatst ter inspiratie. Tijdens de klusweken lag dit stil, maar vandaag gaan we weer van start!

 

 

 

 

Met de Peaceful Poppies Elements in the spotlight, maakte ik deze verpakking voor Treaclemoon badschuim. Het is zo ontzettend leuk om een verpakking om iets heen te maken en dit als cadeau te geven.

De Peaceful Poppies Elements zijn deze maand het hostess bedankje als je in mijn webshop bestel. Je leest er [hier] meer over. Heb je vragen, mail naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

 

 

Het leuke gestreepte design papier komt uit het Golden Honey design papier. Dit design papier is een Sale a Bration product en mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,-. Je leest [hier] alles over de Sale a Bration.

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen

Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Wil je gebruik maken van de GRATIS VERZENDING actie tijdens de Sale a Bration? Mail dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt z.s.m mail terug met hierin een bevestiging en gegevens om je betaling te voldoen. Na het ontvangen van je betaling wordt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd.

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! prodcucten? Stuur een mail naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

Fijne dag!

Hélène