Workshop agenda Stempel Studio  – Algemene informatie

 

De workshops die Kaylee en ik geven, zijn met heel veel liefde en enthousiasme voor de producten samengesteld. De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch (of anders beschreven). We vragen je altijd zelf van thuis basismateriaal- en gereedschap mee te brengen. Wat dit voor een desbetreffende workshop is ontvangt je 4 dagen voorafgaand aan een workshop in een e-mail.

 

Het workshopgeld dient per vooruitbetaling te worden gedaan via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving. Contante betaling is niet mogelijk. Opgave worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst. De gereserveerde plaats is echter niet gegarandeerd wanneer de betaling nog niet bij ons binnen is. Anderen die wel betaald hebben gaan dan voor op de lijst.

 

Bij annuleringen 2 weken voor de workshop wordt geen geld gerestitueerd.

 

Helaas is het niet mogelijk de pakketten met beschrijvingen toe te sturen omdat we de workshops graag exclusief houden (mits anders aangegeven).  Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds bij ons aangemeld is. (uiterlijk 1 werkdag voor aanvang workshop).

 


 

.
.
.
KERSTWORKSHOP – VOL!
.
Wanneer: zaterdag 24 oktober 2020
Waar: Stempel Studio, Lobith
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Prijs: € 60,-
.
Alle informatie lees je [hier]
.
.
OPGEVEN: VOL!
.
.
.
.
.
.
KERSTWORKSHOP – VOL!
.
Extra datum
.
Wanneer: zaterdag 14 november 2020
Waar: Stempel Studio, Lobith
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Prijs: € 60,-
.
Alle informatie lees je [hier]
.
OPGEVEN: VOL!
.
.
.