Hoi hoi,

Na ruim een week niet geknutseld te hebben vanwege mijn rug, voelde ik me vanochtend goed genoeg om weer lekker aan de slag te gaan. Ik had de kaarten van vorige week nog liggen, dus deze eerst op de foto gezet en daarna aan de slag gegaan voor de stempelset in de hoofdrol van volgende week, een kaart voor het You Can Create It! blogbericht van 2 januari en daarna samen met Kaylee alle producrten voor onze workshopdagen in Zeist en Dordrecht afgemaakt en uitgewerkt. Het was een heerlijke ontspannen knutseldag en ik voel me goed! (mijn rug nu iets minder, maar die geef ik zo weer wat rust 😉 )

Bovenstaand kaartje had ik vorige week al gemaakt. Deze is nagemaakt uit de Sale a Bration brochure en hiervoor heb ik de “Amazing you” stempelset en de “Celebrate you” thinlits gebruikt. Beide producten zijn GRATIS verkrijgbaar tijdens de Sale a Bration periode van Stampin’Up! welke op 3 januari van start zal gaan. De stempelset mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro en de thinlits bij een bestelling vanaf 120 euro.

 

Heb je nog geen Lente/ zomer en Sale a Bration catalogus/ brochure ontvangen, stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl Dan zorg ik dat deze zo snel mogelijk bij je thuis op de deurmat valt.

Via ditzelfde mailadres mag je je ook opgeven voor de workshopdagen in Zeist en Dordrecht op 20 en 27 januari én je kunt je hier ook aanmelden voor de nieuwe You Can Create It! kwartaalkit van januari – februari – maart, welke rond 15 januari op de bus gaat.

 

Tot stempels!

Hélène