Hoi hoi,

Naast de kaart voor “You can create it” wil ik jullie vandaag nog 2 sneak peek kaartjes laten zien. Beide kaartjes heb ik gemaakt met het vrolijke Birthday memories designer series papier. Het kaartje hierboven kregen we als pakketje om tijdens OnStage te maken. Knutselen op een groot event werkt voor mij niet zo fijn, ik plak/ stempel en snij altijd scheef of fout. Mijn oplossing.. toekijken hoe iedereen knutselt en het pakketje mee naar huis nemen 😉 En zo deed ik dit ook op OnStage, alle pakketjes zijn compleet mee naar huis gegaan en kon ik op mijn gemak aan de slag 🙂

 

 

Het 2de kaartje is op dezelfde manier gemaakt als het 1ste kaartje alleen heb ik wat extra materiaal gebruikt. Zo heb ik de kaartbasis van Cherry cobbler gemaakt en is ook het designpapier eronder (groen) van de nieuwe “Delightful daisy” serie. Het kleine taarten stempeltje komt uit de nieuwe Nederlandse (woohooooo!!! ) stempelset “Voor elke gelegenheid”.

 

Wist je dat jij als klant ook een pre order kunt plaatsen? Je leest er meer over in [dit] blogbericht. Ook maakte ik een filmpje met deze pre order producten, je vind het filmpje [hier]. Wil je meer informatie of een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan help ik je graag verder. Je mag me altijd mailen op info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

Hélène