Hoi hoi,

Nog 2 dagen tot de Libelle zomerweek! Aanstaande vrijdag sta ik met een aantal teamgenootjes op de Libelle zomerweek om een workshop te geven. Zo ontzettend veel zin in! Natuurlijk horen hier ook wat voorbereidingen bij en daar ben ik de afgelopen dagen druk mee geweest, maar bijna alles staat inmiddels klaar 🙂 Tussendoor knutsel ik voor de sneak peek weken en daar kwam dit leuke doosje uit. Het is een schuifdoosje en je kunt er bijvoorbeeld een armband/ ketting oid in doen om kado te geven. Op dit doosje komt het nieuwe Delightful daisy designpapier ook echt mooi tot zijn recht…zo mooi die zachte kleurtjes! <3

 

 

Het patroon voor dit doosje hoop ik in een filmpje uit te leggen. Vanaf juni komt er weer een 3de filmpje in de week bij, geen vaste dag, maar wanneer het uitkomt. In deze filmpjes zal ik technieken laten zien, patronen stap voor stap uitleggen enzovoorts… Meer info hierover volgt nog 🙂

 

 

Ben je inmiddels ook benieuwd geworden naar de nieuwe catalogus en wil je deze ook ontvangen? Stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl  Ik vraag wel een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn € 3,75. Heb je tussen 1 februari 2017 en 31 mei 2017 een bestelling geplaatst, dan wordt de catalogus automatisch naar je toegestuurd.

 

Tot stempels!

Hélène

 

58850362b

50316328b