Hoi hoi,

Dit kaartje heb ik gemaakt met restjes, gecombineerd met een aantal nieuwe producten, maar ook een vergeten product. De nieuwe gebruikte producten zijn “Petal palette” stempelset in het Nederlands en het “Petal passion” designer series paper. Voor de blaadjes heb ik de “Leaf punch” gebruikt, deze gaat mee door van de herfst/ winter catalogus naar de lente/ zomer catalogus. Echt zo blij mee!! Het vergeten product in deze kaart is “Bloomin’Heart thinlits”, deze stans stond echt achterin mijn mandje met stansen. Maar omdat ik op zoek was naar een mooi bloemetje, kwam ik hem weer tegen. Echt zo zonde om zo’n stans te vergeten!

 

Vandaag staan de kerstkaarten op het programma. Er moet nog een hele stapel gemaakt worden, daar ga ik straks maar gelijk aan beginnen! Gezellig kerstmuziekje erbij op en stempelen maar! 🙂

 

Tot stempels!

Hélène