Hoi hoi,

Nog even snel een blogberichtje, voordat ik verder ga mij de voorbereidingen voor de Libelle zomerweek, waar ik morgen aanwezig ben met een aantal teamgenootjes. Alles is klaar, alleen het inpakken moet nog gebeuren. Maar natuurlijk wil ik morgen ook nog een filmpje online kunnen zetten, dus ook dat ga ik zo even doen 🙂

Voor de Libelle zomerweek heb ik een vlaggenlijn met “Stampin’Up!” gemaakt en op de 1ste en laatste vlag heb ik een vogeltje uit de nieuwe hostess set Feathery friends gebruikt. Mijn kleurwerk is niet helemaal “je van het”.. maar ik vond ze te schattig om niet te gebruiken 🙂

 

 

Ook maakte ik gisteren een naamkaartje, welke leuk bij mijn Stampin’Up! schort past 🙂

 

 

Ben je morgen ook op de Libelle dag dan zouden wij het heel erg leuk vinden als je even gedag komt zeggen of aanschuift voor een workshop. Wie weet tot dan!

 

Hélène