Hoi hoi,

Vandaag het laatste filmpje én kaartje van de sneak peek weken. Vanaf maandag weer een “gewone” stempelset in de hoofdrol met iedere dag hier op mijn blog een kaartje of project en op maandag en vrijdag een filmpje op mijn YouTube kanaal. En.. vanaf volgende week ook een extra filmpje.. niet op een vaste dag of met een vast onderwerp. Gewoon wanneer het uitkomt 🙂
Maar eerst het kaartje van vandaag… Hiervoor heb ik de hostess set “In the city” gebruikt. Een erg leuke stempelset waar 60 stempels in zitten!

 

 

Veel kijkplezier met het filmpje. In het filmpje laat ik ook de onderstaande labels zien, leuk om aan een bos bloemen of plant te hangen.

 

 

Om 9 uur komt er weer een blogpost van You Can Create It online. Jolan en ik zijn in de maanden mei en juni gastdesigner, kom je straks ook nog even langs kom naar ons bericht te kijken?

 

Tot stempels!

Hélène

 

50316328b