Hoi hoi,

Het lijkt wel of ik iedere catalogus enthousiaster word over de kits! In de nieuwe lente/ zomer catalogus staat ook weer een kit, de “Lots of happy” card kit. Een geweldige hippe kit weer compleet met stempels, dimensionals, watercolor potloden (!), lint, enveloppen, clearbloc, cardstock…oftewel álles om 20 kaarten te maken! 🙂

 

 

Hierboven zie je precies wat er in de kit zit. Wat veel he?! Omdat ik gisteren nogal druk was met de kerstkaarten en de enveloppen voor het versturen van de catalogus, was dit voor mij een mooie gelegenheid om met de kit aan de slag te gaan. Zo hoefde ik niet zelf te verzinnen, maar kon ik het namaken volgens het voorbeeld 🙂 De afdrukjes om in te kleuren met de potloden zitten er ook bij en zijn echt heel mooi! Ik heb alleen de potloden gebruikt, ben er niet met een aqua painter of blender pen overheen gegaan.

 

En dan het belangrijkste, wat kost deze kit? 
De kit kost € 42,50, dat is ongeveer € 2,15 per kaart + je kunt de stempels (7 stempels in totaal) en watercolor potloden ook weer voor andere kaarten en projecten gebruiken.

 

 

Deze leuke card kit is vanaf 3 januari te bestellen bij mij. Benieuwd naar de andere nieuwe producten uit de lente/ zomer catalogus? Vanmiddag gaan de enveloppen met de lente/ zomer catalogus en SAB brochure op de bus naar iedereen die vanaf september bij mij een bestelling heeft geplaatst.

Wil je ook zo’n envelop ontvangen? Stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder als demo en verzorg in de toekomst graag je Stampin’Up! bestelling(en).

 

*Als extraatje voor mijn klanten bied ik GRATIS verzenden vanaf 50 euro aan.

 

Tot stempels!

Hélène