Hoi hoi,

Eindelijk… een kaart! 🙂 Het was een rare week met als klapper de nachtmerrie van iedere hondenbezitter (..of misschien niet, maar voor mij zeker!!) Noes had een vlo! En bij het woord vlo schiet ik al in een soort van paniek-modus (en krijg ik overal jeuk!). Eerst kreeg Noes een pipet Stronghold (alleen verkrijgbaar bij de dierenarts, maar werkt ontzettend goed!) en daarna kon het schoonmaken/ stofzuigen en soppen beginnen. Zo’n beetje álles is hier van mijn plek geweest en alle kieren en gaatjes heb ik uitgestofzuigd en daarna goed gedweild. Je kunt je misschien wel voorstellen, dat er dan niets van knutselen komt 😉

Gisterenmiddag had ik even een uurtje waarin ik zat uit te puffen en dacht.. en nu kan ik een kaartje maken! 🙂 Zo gezegt zo gedaan! Ik heb de stempelset Picture perfect birthday gebruikt, deze stempelset is vanaf 3 januari a.s verkrijgbaar en staat in de nieuwe lente/ zomer catalogus. Het is eigenlijk niet meer dan een CASE kaart uit de catalogus, maar ik ben er blij mee. Ten eerste omdat ik even heerlijk mijn zinnen kon verzetten en ten tweede werd ik helemaal blij van deze vrolijke kleurtjes 🙂

 

Lente/ zomer catalogus en SAB folder 2018

Vanaf 1 december kan ik de nieuwe catalogus en SAB folder bestellen. Heb je na 1 september een bestelling bij mij geplaatst, dan wordt de catalogus en SAB folder automatisch naar je opgestuurd. Heb je vóór 1 september een bestelling geplaatst en/of nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan vraag ik een vergoeding van de verzendkosten. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène