Hoi hoi,

Helaas helaas.. mijn pre order werd niet voor het weekend bezorgd! Goede rede om gelijk de nieuwste Stampin’Up! card kit te openen, filmpje van te maken Ă©n zelfs mee te knutselen 🙂 Deze nieuwe kit heet “Soft sayings” en in onderstaand filmpje laat ik je alles zien wat erin zit.

 

 

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik niet zo van dit soort kits, maar na het in de hoofdrol zetten van de “Oh happy day” card kit heb ik de smaak te pakken. En qua kleurtjes en de stempelset die erbij zit ben ik Ă©cht enthousiast!

 

 

En als ik enthousiast ben, wil ik ook gelijk aan de slag…. het kaartje bovenaan is een “free style” kaartje. Wel gekeken naar het voorbeeld maar lekker mijn eigen draai eraan gegeven 🙂 Het kaartje hierboven met de mooie uitgesneden bloemen heb ik helemaal gemaakt zoals hij in de kit staat beschreven.

In het filmpje van vrijdag ga ik wat kaartjes uit de kit maken en hoop ik dat jullie net zo enthousiast worden als ik 🙂

 

Nieuwe catalogus

Vanmiddag komt UPS langs met een doos vol catalogussen, wil jij ook een nieuwe Stampin’Up! catalogus ontvangen? Dat kan! Heb je tussen 1 februari en 31 mei een bestelling bij mij geplaatst, dan valt deze van de week automatisch op je deurmat. Heb je nog niet eerder een bestelling geplaatst of is het langer geleden, dan vraag ik een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn € 3,75. Wil je hier gebruik van maken, stuur me dan een mailtje op info@helenedenbreejen.nl

Tot stempels!

Hélène

 

58850362b

50316328b