Hoi hoi,

Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van “Stamp impressions”. Deze maand staat onze hop in het teken van (hoe kan het ook anders?) Sale a Bration. Nu had ik al even een idee in mijn hoofd en dit was dé gelegenheid om het idee te maken. Het is een “Special moments keeper”. Oftwel.. een klein albumpje met envelopjes. In deze envelopjes is plaats voor een foto of een brief, of iets anders speciaals wat je graag wilt bewaren. Het idee zag ik bij Heidi Swapp en heet het een time capsule album.

 

 

Voor het album heb ik het Carried away design papier uit de Sale a Bration brochure gebruikt. Je mag deze GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Super leuk papier om dit soort projecten mee te maken!

 

 

De envelopjes heb ik gemaakt met het giftbag punch board van Stampin’Up! en de ringen heb ik erin gezet met de Cinch.

 

 

Benieuwd naar de projecten van mijn collega’s?….. hop dan snel verder naar Jose

 

 

Liever nog even terug naar Babs

 

 

 

Gezellig dat je even langs hopte… fijne dag en tot stempels!

Hélène