Hoi hoi,

 

Voor de #StampersChallenge, welke ik samen met mijn team deze maand ben aangegaan, staat vandaag een Simple Stamping kaartje op het programma. Altijd leuk een kaartje waar alleen wit cardstock en een paar kleurtjes inkt voor nodig zijn. Voor deze kaart gebruikte ik de kant en klare Notecards and envelopes, Bloemen zeggen meer stempelset en de inkt kleurtjes Memento, Petal pink, Calypso coral en Pear pizzazz inkt. Ook de envelop heb ik bestempeld, zodat het een leuke set bij elkaar is 🙂

 

 

 

 

Hierboven onze challenge, gemaakt en georganiseerd door teamgenoot Hetty. De challenge is bedoeld als Facebook challenge, maar omdat ik ook (bijna) dagelijks een blog bijhoud, zal ik ook regelmatig hier de opdracht plaatsen 🙂

 

 

 

 

Nu verkrijgbaar, het mooie, zelf in te delen, opbergsysteem van Stampin’Up! Je leest er [hier] meer over. Je vind hier ook de prijzen, verschillende onderdelen en de maten. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

 

 

Ook deze maand heb ik weer een hostess code voor bestellingen in mijn [webshop]. Bestel je deze maand in mijn webshop voor minimaal € 75,- én gebruik je de hostess code van april, dan ontvang je als GRATIS bedankje het Sequin assortment t.w.v € 6,-. Je leest [hier] hoe het bestellen in mijn webshop werkt en een uitleg over de hostess code. Let op: in mijn webshop kun je alleen met credit card betalen.

 

Liever met iDeal, Tikkie of overschrijving betalen? Geef dan je Stampin’Up! bestelling door via de mail. Ik verzorg graag je bestelling en help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène