Stampin'Up! layout

 

OEPS!! 

Tijdens een update van het subscribe gedeelte in WordPress zijn ALLE mailadressen/ aanmeldingen verwijderd 🙁 Ontving jij altijd een email als ik een nieuw blogbericht geplaatst had, dan was dat vandaag voor het laatst… OEPS dus. Wil je deze mail blijven ontvangen, vul dan opnieuw je emailadres in via de subscribe button in de rechter zijbalk van dit blog. Excuses voor het ongemak!!

Hoi hoi,

Voor Lisanne haar 16de verjaardag maakte ik een scrap layout met héél veel verschillende Stampin’Up! producten. De foto is van onze dag samen naar Monschau in Duitsland vorig jaar. Een heerlijke dag waarin we veel gezien, gelopen en nat gerend zijn 🙂 De foto is gemaakt op een moment dat de zon even doorkwam, iets waar we nog vaak om moeten lachen.

 

Stampin'Up! layout

 

De “Large letters framelits” heb ik uitgestand, maar daarna het “restje” gebruikt. Ik kwam dit idee een poosje terug tegen op Pinterest en vond dit zo ontzettend leuk! Voor deze layout gebruikt ik ook weer de GRATIS Sale a Bration stempelset Eclectic expressions. Zoals jullie wel kunnen zien, een echte favoriet 🙂

 

Stampin'Up! layout

 

De tekst “Today’s little moments become tomorrow’s precious memories” vind ik zoooo mooi en komt uit de stempelset Bookcase builder. Echt een tekst die je op een scrap layout kunt gebruiken! Met de achtergrond stempel Watercolor wash maakte ik de achtergrond van de layout. Ik stempelde deze in Lemon lime twist.

 

Stampin'Up! layout

 

Ook stempelde ik “sweet” als achtergrond, deze komt uit de stempelset Cool treats. Aan de zijkant van de foto zit een klein labeltje met “2018”, deze stempelde ik met de Labeler alphabet stempelset. Het gekartelde randje is geponst met de Ticket tear border punch. Het enige “niet Stampin’Up! product wat ik gebruikt heb is het woord “Lovely” van Lovely Lisanne, deze naam gebruiken we thuis vaak voor haar 🙂 De stans hiervan is van Heidi Swapp en ik stanste het uit met het zilver glimmer paper van Stampin’Up!

 

De layout zit inmiddels in een mooie mat zilveren lijst van de Ikea (vierkant) en krijgt een mooie plekje op haar kamer 🙂

 

Ik ga proberen om alle gebruikte materialen hieronder te plaatsen, zonder iets te vergeten 🙂 Alle Stampin’Up! producten kun je bij mij bestellen en t/m 31 maart kun je nog gebruik maken van de Sale a Bration aanbieding (een GRATIS product uitzoeken bij een bestelling van 60 euro). Wil je een bestelling plaatsen? Dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène