Hoi hoi,

In mei mag ik als Stampin’Up! demonstratrice de nieuwe Stampin’Up! 2019- 2020 jaarcatalogus bestellen en ga ik deze zo snel mogelijk verzendklaar maken voor mijn klanten. Wil je ook een catalogus ontvangen? Hieronder lees je hoe dit werkt:

 

  • Heb je in januari, februari, maart, april 2019 (of mei, de maand van versturen) een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je de nieuwe jaarcatalogus automatisch bij je op de deurmat.
  • Heb je vóór januari 2019 een bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je geen catalogus. Wil je graag een catalogus ontvangen, dan kan dit door een Stampin’Up! bestelling bij mij te plaatsen van minimaal 25 euro (excl. verzendkosten). De catalogus wordt dan geheel gratis naar je opgestuurd.
  • Heb je nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst en wil je graag een catalogus ontvangen. Dat kan! Bestel voor minimaal € 25,- euro (excl verzendkosten) aan Stampin’Up! producten en je ontvangt de catalogus geheel gratis bij je thuis.

 

Ik verstuur geen catalogus met vergoeding van de verzendkosten. 

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

Fijn weekend!

Hélène