Hoi hoi,

Deze week staat echt in de laatste voorbereidingen voor mijn teamweekend, wat aankomend weekend zal plaatsvinden. Hierdoor heb ik minder tijd om leuke voorbeelden te maken en vind ik het erg handig om een kaart te CASE’n. Het kaartje wat ik vandaag wil laten zien, heb ik geCASEd van Inge Groot. Ik ben groot fan van Inge haar stijl en mag dan ook graag een kaart van haar namaken. Voor dit schattige verjaardagskaartje gebruikte ik de “A little wild” stempelset, welke je kunt terugvinden in de jaarcatalogus.

 

 

 

 

Het afdrukje van de beer heb ik gestempeld met Memento inkt en daarna ingekleurd met de Crumb cake Stampin’Blends. Ik heb het afdrukje egaal ingekleurd en geen schaduw aangebracht.

 

Onderaan dit bericht vind je alle gebruikte materialen.

 

 

 

 

Vergeet geen kaartjes te sturen, want echte post is zoveel leuker! 🙂 En een kaart zelf maken voor iemand is natuurlijk nog veel leuker en ook veel persoonlijker. Stampin’Up! heeft mooie producten om kaarten en projecten te maken. Je vind deze producten in de jaarcatalogus en voorjaarscatalogus, beide zijn online te vinden, via de link in mijn —-> rechter zijbalk. Wil je Stampin’Up! producten bestellen of heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder!

 

 

Fijne dag!

Hélène