Inkt pad aktie

Hoi hoi,

Ben ik “even” naar Nijmegen voor de vervolg opleiding van de jongste dochter… kondigt Stampin’Up! een GE-WEL-DIGE aktie aan!!

Een aktie met de WOW factor!

Van 1 t/m 31 juli mag je bij aankoop van het starterspakket een kleurenserie inktpads naar keuze GRATIS uitzoeken!!

Een serie van 10 inktpads hebben een totale waarde van 81 euro! Dus twijfelde je al eens eerder om het starterspakket te bestellen? Dan is de maand juli dé maand om dit te doen.

 

 

Wat houdt het starterspakket in?

Het starterspakket zoek jij zelf uit. Je mag hiervoor producten naar keuze uitzoeken t.w.v 175 euro en je betaald slechts 129 euro. Op het starterspakket zijn de verzendkosten gratis! én ontvang je ook een business pakket t.w.v 60 euro GRATIS met hierin catalogie, bestelformulieren enzovoorts… mocht je het dus leuk vinden om iets meer te gaan doen met Stampin’Up!, dan maak je gelijk een vliegende start met dit gratis business pakket.

 

**Bestel je het starterspakket via mij, dan mag je ook deelnemen aan mijn leuke, gezellige en vooral creatieve teamactiviteiten. Super leuk toch! (uiteraard is dit geheel vrijblijvend )**

 

Daarnaast profiteer je met eventuele vervolg bestellingen van 20% korting op de producten van Stampin’Up!

 

Heb je vragen over deze aktie, stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.
Aanstaande vrijdag zal ik in een speciaal filmpje verdere uitleg geven over deze aktie en ook de DSP aktie die op 1 juli van start gaat verder toelichten.

En nee.. dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar er zijn geen addertjes.. geen kleine lettertjes, zoals het er staat, zo kun jij ervan profiteren.

Tot stempels!

Hélène