Animal outing

Hoi hoi,

De nieuwe Stampin’Up! catalogus bevat weer de nodige nieuwe inkleur stempelsets en hier ben ik toch stiekem wel heel erg blij mee 🙂 Inkleuren blijft toch mijn grote hobby en zo heerlijk rustgevend. Gisteren maakte ik dit label met de kikker uit de “Animal outing” stempelset.

 

Animal outing

 

Het label is van Whisper white, de stempel stempelde ik met Stazon Jet black (Yes! ook weer terug in de catalogus!) en ik kleurde alles in met de Blender pens en inkt kleuren: Lemon lime twist, Granny apple green, Crumb cake en een touch of Flirty flamingo om haar een beetje te laten blozen 🙂

De tekst stempelde ik met de Pick a pennant stempelset, dit is een alfabet set waar je super snel Nederlandse teksten mee kunt maken.

Het label maakte ik aan de bovenkant af met het leuke Polka dot tulle ribbon. Je vind dit op blz 200 van de nieuwe catalogus. Eromheen een stukje wit Baker’s twine en een klein Crumb cake labeltje, gestanst uit de Bouquet bunch framelits.

 

Tot stempels!

Hélène