Animal outings

Hoi hoi,

Eerst wil ik SUPER leuk nieuws met jullie delen… mijn jongste dochter Lisanne is GESLAAGD! Woohooo… zo trots op haar! Op haar cijferlijst staan de nodige 7’s, 8’en en zelfs een 9,7 voor wiskunde 🙂 Nu kan ze echt genieten van de vakantie, om na de vakantie op het ROC Nijmegen te starten.

Tijdens het wachten op de uitslag gisteren heb ik heerlijk zitten kleuren met de Aqua painter en dit afdrukje uit de Animal Outing stempelset. Gestempeld op aquarelpapier en ingekleurd met  Soft suede en Crumb cake inkt voor de kangeroo. Voor de koala gebruikt ik Memento en Smoky slate. Ik ben zelf erg blij met het eindresultaat! 🙂

 

Animal outing

 

Het designpapier op de kaart is uit de Twinkle Twinkle dsp serie. Super mooi papier, waar je eigenlijk verder weinig aan hoeft te doen. Ik heb het kaartje dus verder vrij “kaal” gelaten. Zo springt naar mijn idee het afdrukje er nog meer uit 🙂

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

Heb je nog vragen over Stampin’Up!, over het bestellen van de producten, de You Can Create It! kwartaal kit of alle overige Stampin’Up! vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène