Hoi hoi,

Na de kikker van gisteren, wil ik jullie vandaag de neushoorn uit dezelfde “Animal outing” stempelset laten zien. De neushoorn stempelde ik met Stazon op Shimmery white. Voor mijn 1ste versie gebruikte ik Smoky slate om hem in de kleuren, maar het was me niet grijs genoeg. “Vroeger” toen ik nog de [Magnolia’s e.d] inkleurde gebruikte ik vaak Memento als donker grijs, dat kan nu natuurlijk ook! Met de Aqua painter in mijn hand, stuk keukenrol ernaast en wat Memento op een clearbloc ben ik gaan kleuren…. en wat mij betreft goed gelukt! 🙂 Heerlijk om in te kleuren, zo lekker ontspannend. En het Shimmery white maakt het heel makkelijk, dit kleurt net wat prettiger dan aquarel papier.

Wat vinden jullie van deze leukerd? 🙂

 

 

De achtergrond van de kaart is gestanst met de BigShot en de Tropical thinlits, deze zijn vanaf 1 juni (mogen dus! Woohooo…) te bestellen. De lichte kleur is Lemon lime twist en de donkere kleur Granny apple green. Deze heb ik nog wat extra bestempeld met dezelfde kleur inkt en een stempel uit de Timeless textures.

 

 

DSP pakketjes

Misschien weten jullie het nog, dat ik 2 jaar terug dsp pakketjes verzorgde. Hier ben ik toen mee gestopt ivm tijdgebrek, MAAR….. vanaf 1 juni kun je bij mijn dochter  Kaylee dsp pakketjes bestellen. Een aantal weken terug kocht ik een professioneel snijmachine, juist voor dit soort dingen. Zo kunnen wij (en in dit geval Kaylee) op een mooie en snelle manier veel papier in 1x snijden. Hierdoor heb je geen rafels aan je papier, is al het papier dezelfde maat en niet geheel onbelangrijk.. het is recht 🙂

Op Kaylee’s blog lees je meer over haar dsp pakketjes: Creative watermelon – dsp pakketjes.

Heb je nog vragen, stuur Kaylee dan gerust een mailtje op creativewatermelon@outlook.com

 

 

Heb je vragen over het plaatsen van een Stampin’Up! bestelling en/of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, stuur dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène