Hoi hoi,

Vandaag wil ik deze kaart met jullie delen. Ik heb de bloem uit de Beautiful day stempelset gestempeld met Archival Basic black inkt op Shimmery white en daarna ingekleurd met de Aqua painter en Pacific point inkt. Niet echt een voor de hand liggende kleur voor een bloem, maar ik vind het echt gaaf geworden!

 

 

De uitgestanste blaadjes komen uit 3 verschillende sets:

  • Rose garden thinlits
  • Bouquet bunch framelits
  • May flowers framelits

Je kan nooit genoeg verschillende blaadjes hebben 🙂 De rest van de gebruikte Stampin’Up! materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

Heb je in januari een bestelling bij mij gedaan, dan komt er een leuke bedankje vandaag jouw kant op 🙂 Ik ben wat later, maar het waren zoveel enveloppen en ik wil ze wel graag tegelijk versturen. Maar ze komen eraan!

 

 

Tot stempels!

Hélène