Stampin'Up!

Hoi hoi,

Omdat ik de smaak helemaal te pakken heb met de “Bella & Friends” stempelset, schuift het filmpje door naar morgen. Ik mistte de maandag al, dus waarom niet het rijtje van 5 dagen toch volmaken 🙂 Vandaag dus een “gewone” kaart en morgen een kaart met filmpje.

Het “gewone” van de kaart kan ik trouwens gerust weglaten, want het is mijn eerste kaart waar ik Brusho op gebruikt heb. Brusho is een pigment poeder wat reageert op water en hierdoor kun je hele mooie achtergronden maken, maar ook inkleuren. In eerste instantie wilde ik er niet aan beginnen, omdat ik niet van “schreeuwerige” achtergronden houd (niet verkeerd bedoeld! maar niet zo mijn smaak 😉 ). Maar nadat ik wat mooie voorbeelden tegenkwam op Pinterest belandde de set toch in mijn bestelmandje, oops! 🙂

Stampin’Up! maakte een filmpje met uitleg over de Brusho:

 

 

Maar zelf vond ik onderstaande filmpjes van Jennifer en Catherine heel leerzaam:

 

 

 

 

Volgende week hoop ik met de “Beautiful day” stempelset in de hoofdrol, veel voorbeelden te kunnen laten zien.

 

Tot stempels!

Hélène