Hoi hoi,

 

Vandaag weer een kaart met een product uit de nieuwe catalogus. Het Best birds design papier. Dit papier  is zo ontzettend mooi en heeft verschillende vellen waarvan je de motieven ook kunt uitknippen. Het vel met de verschillende vogeltjes is er één van. Je vind de hele Best Birds suite op blz 90 van je nieuwe catalogus. Deze nieuwe producten zijn vanaf 4 juni te bestellen.

 

 

 

 

Stampin’Up! 2019 – 2020 jaarcatalogus

Vorige week zijn hier alle nieuwe catalogie op de bus gegaan. Wil  je ook een nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus ontvangen, dat kan! Je leest hieronder hoe je deze kunt ontvangen:

 

  • Heb je in januari, februari, maart, april 2019 (of mei, de maand van versturen) een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je de nieuwe jaarcatalogus automatisch bij je op de deurmat.
  • Heb je vóór januari 2019 een bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je geen catalogus. Wil je graag een catalogus ontvangen, dan kan dit door een Stampin’Up! bestelling bij mij te plaatsen van minimaal 25 euro (excl. verzendkosten). De catalogus wordt dan geheel gratis naar je opgestuurd.
  • Heb je nog niet eerder bij mij een bestelling geplaatst en wil je graag een catalogus ontvangen. Dat kan! Bestel voor minimaal € 25,- euro (excl verzendkosten) aan Stampin’Up! producten en je ontvangt de catalogus geheel gratis bij je thuis.

 

Ik verstuur geen catalogus met vergoeding van de verzendkosten. 

 

 

 

 

Facebookgroep Lovely Stamping

Vorige week ben ik een groep gestart, welke gekoppeld is aan mijn zakelijke Facebookpagina. In deze groep deel ik projecten,  kijkjes  achter de schermen, persoonlijke foto’s (Hélène achter Lovely Stamping), Sneak peek, tutorials, Facebook lives en meer! Lijkt het je leuk om lid* te worden van de groep, klik dan op [deze] link. Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend!

 

*Ben je zelf Stampin’Up! demonstratrice, dan ben je ook van harte welkom in de groep. Let er wel op dat de groep gekoppeeld is aan mijn zakelijke pagina en het dus niet de bedoeling is dat je zelf reclame maakt voor je business. 

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn webshop (link rechts bovenaan deze pagina). Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van mei te gebruiken 🙂

Betaling kan via iDeal, Tikkie en overschrijving.
Let op: in de webshop kan alleen met credit card betaald worden.

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje! Ik help je graag verder.

 

Fijne dag.

Hélène