Hoi hoi,

Omdat ik de laatste tijd nogal wat vragen krijg over “wanneer ik weer een bestelling plaats” , dacht ik… ik maak even een extra blogbericht over het bestellen van Stampin’Up! producten bij mij 🙂

Wanneer plaats ik een bestelling?
Antwoord: Iedere dag. Als je mij een mailtje stuur met je bestelling hoef je niet te wachten op een verzamelbestelling, of op een speciale besteldag. Ik ga direct je bestelling invoeren, stuur je een betaallink (iDeal) en na het voldoen van je betaling bevestig ik je bestelling. Deze bestelling wordt dan tussen de 2 en 5 werkdagen door UPS bij je thuisbezorgd. Zo snel en simpel kan het dus
zijn 🙂


De verzendkosten zijn standaard 5,95 euro, bestellingen vanaf 50 euro zijn de verzendkosten GRATIS!

jjjj
Versturen via Kiala is uiteraard ook mogelijk, deze verzendkosten komen wel extra bij je bestelling en staan los van het gratis verzenden.

 

Heb je nog vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten? Stuur me gerust een mailtje, ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène